Hur går det på nagelfronten då? Ja... Min nagelblogg har väl legat lika lågt ungefär som den här så där finns det inte mycket nytt under solen. Men tro inte att jag har legat på latsidan för det! Har dock varit inne i en period där jag gillar enfärgade naglar, och de är inte alls roliga att fota och publicera. Men här kommer ett par designs som jag gjort det senaste.


Det ska ju föreställa fjäll, men blev ringar istället. Bubblor kanske?
Såhär ser mina naglar ut just nu i vilket fall.


Cupcakes! Nog den designen jag blivit mest nöjd med hittills,
blev dock lite kladdigt och lite ojämnt men har tankar på att göra om den väldigt snart!
Organiserat kaos när jag och en kurskompis pluggar till tenta

Just nu borde jag egentligen inte blogga, håller nämligen på att skriva min andra B-uppsats under min utbildning.

Den förra skrev jag ensam, på 18 sidor utan handledning och över "jullovet". Den här skriver jag ihop med en annan tjej, den skall vara runt tio sidor, vi har flera veckor på oss plus handledning, så jag känner ingen panik. Har väl hybris antagligen för att jag fick a l l a rätt på en av mina senaste tentor och ett poäng ifrån alla på den andra. Är dock nästan klar, så det känns skönt.

Den måste vara klar fyra dagar innan deadline, för jag kommer inte hinna eller vilja skriva något när jag är i LONDON! Åker dit på torsdag med min vän Malin och det ska bli så fantastiskt roligt!

När jag var i London i somras
Bajensupportrar påväg mot Söderstadion

Under påskhelgen var jag och Max uppe i Stockholm. Det verkar bli en tradition för oss, vi var uppe förra året också. Förra året var det närmare 20 grader under påskhelgen, det här året närmare 5 grader. Hela annandag påsk spenderade vi utomhus på söder, och gick premiärmarschen mot Söderstadion ihop med flera tusen Hammarbyfans. Det var häftigt!


Grönvit halsduk kändes som ett måste i måndags... :)


När det är kallt ute och man är förkyld kan man roa sig med att fota i en taklampa


Påskhelg i Stockholm för cirka ett år sedan. Sommarvärme!

G U D, vad svårt det är att upprätthålla och underhålla en blogg. All cred åt storbloggarna. Har varken haft lust, motivation eller inspiration till att uppdatera. Men nu så! Får se hur länge det håller i sig. Vad har hänt sen sist? VÅREN har (nästan) kommit. Eller ja, den kom och återvände. Men lite knoppar har allt växt fram och det är ljusare om kvällarna och varmare om dagarna. Våren är min absoluta favoritårstid!