Tips om hur man kan vårda sina naglar i min nagelblogg (klicka på bilden):
Måste tipsa om dessa snygga ringar som jag köpte häromdagen, de är från Gina Tricot och kostade lite över hundralappen. Jag tycker det är fint med ringar på olika fingrar samtidigt, och gärna när de passar ihop med varandra så dessa var ju perfekta!


Tips: Måla dina oäkta ringar (både insida och utsida) med
genomskinligt nagellack, så håller färgen bättre.


Passar bra ihop med nya armbandet!
På Facebook finns det en sida som heter Borås Loppis. Det är en bekant till mig som startade sidan för ett par månader sedan och den har växt fruktansvärt mycket på kort tid! Just nu är det över 6 000 medlemmar och det säljs, bytes, bråkas, köps saker hela tiden, nästan dygnet runt. Kul!

Förra veckan postade jag ett inlägg där jag skrev att jag sökte en damcykel för att min har gått sönder. Fick flera svar med en gång och en tjej ville sälja sin cykel till mig mycket billigt. Jag blev supernöjd och cykeln är verkligen fin!

Häromdagen gick jag ut med att jag sökte ett Playstation 2 med tillhörande SingStarspel och fick även då svar oväntat fort. Imorgon skall jag träffa en tjej och köpa hennes Ps2 plus SingStar, även det väldigt billigt.

Tummen upp för loppis på nätet!


SingStar bidrar till den perfekta förfesten
Partykvällen i lördags var hur bra som helst! Det var förfest hos min kusin och sedan åkte vi taxi ner till stan. Och väl ute spelades det så bra musik att man inte ville gå hem! I vanliga fall tycker jag att musiken brukar vara lite halvkass, DJ:en brukar ha en tendens att housa sönder alla låtar, men i lördags var det originallåtarna som spelades och det var hur bra som helst! Älskar sådana kvällar.

Premiäranvände även de nya skorna, gick också hur bra som helst. Dock lite vingligt när jag gick på en isig gata, men förutom det, perfekta! Igår var det väldigt tyst här på bloggen för jag låg hangover i soffan hela dagen, växlade mellan att sova, titta på Scrubs och äta.

Nu är det ny vecka och nya tag. Blir nog en hel del plugg i veckan, har tenta nästa tisdag!



Suddig bild från i lördags. Kusin Marty och mitt stora huvud (hår)
I min nagelblogg kan ni nu kika på hela min samling med nagellack! Max hjälpte mig att fota dom för att det inte skulle bli så tråkigt med bara iPhone-bilder. Jag blir lite lycklig när jag tittar på dem, det ser så fint ut. In och kika med er och ge gärna respons!

Behind the scenes (med iPhone):



Nästan hela samlingen i en samling på golvet


Klicka på bilden nedan för att komma till min nagelblogg.
Har varit iväg en sväng med min kusin idag och hittade bland annat lite pocketrea på EKO:-. Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst är en bok jag har varit rätt sugen på att läsa tidigare, men har aldrig kommit till skott och köpt den. Idag  var den alltså på rea, så jag slog till! Ska bli roligt att läsa.

Ny bok
Godmorgon!

Idag är det lördag och det känns underbart att vara ledig! Om en liten stund ska jag träffa fina kusinen för att gå en långpromenad och ta en omväg förbi Systembolaget. Ikväll blir det fest! Ska bli himla roligt! Speciellt eftersom jag får inviga mina nya skor, det har jag sett fram emot.


Nya växter och krukor som jag köpte häromdagen
pryder nu vårt köksfönster
Hej vänner!


Nu är äntligen fredagen här! Min dag har än så länge bestått av föreläsning på morgonen (ni såg i ett tidigare inlägg hur produktiv jag var där), sedan mötte jag upp mamma en liten stund i stan och fick skjuts hem. Nu har jag varit hemma en stund och bara tagit det lugnt för klockan tre är det dags för jobb!

Under tiden jag har varit hemma har jag också fixat och trixat ihop en ny blogg. Jag tycker ju att det är väldigt roligt med naglar, nagellack, nageldesigner och allt därimellan, så tänkte att en nagelblogg skulle sitta fint! Känner att jag vill uppdatera mycket mer om det än vad jag redan gör, men vill inte att den här bloggen skall drunkna i nagellack. Så, så fick det bli!

Klicka här eller klicka på bilden för att komma till Nails by Virvla.

Min nya nagelblogg

Sitter just nu på föreläsning om inkulturell psykologi/identitet. För att lyckas hålla ögonen öppna och intresset vid liv, målar jag. Här är senaste verket:

Igår köpte jag mitt allra första OPI-nagellack. Det var The Muppets "Fresh Frog in Bel Air" som fick följa med hem i påsen. och jag är så nöjd! Det är galet glittrigt och har en vild grön färg som gör att man blir sådär mysigt glad. Glitterlacket var dock inte heltäckande så jag grundade först med ett grönt lack.

Men jag älskar det! Den påminner inte just mig om någon groda direkt, det första jag tänkte på var Den lilla sjöjungfruns fena, hehe. Hur som helst, är jag hur nöjd som helst och kommer garanterat köpe fler från OPI och gärna fler från The Muppets Collection.

Har precis tagit ett bubbelbad och tittat på världens bästa svenska ungdomsfilm. Nu ska jag fortsätta titta i sängen. Och Max, ja, han får helt enkelt stå ut.


 

... är precis vad jag åt till förrätt ikväll! Jag är en riktig vanemänniska när det gäller mat. På flera olika restauranger har jag en självklar favorit, och när man redan vet vad man får och man vet att man tycker om det, varför ändra på något?

Ikväll har jag och Max ätit på Oliven, med anledning av vår tvåårsdag igår När vi äter ute brukar vi alltid äta förrätt och huvudrätt och skippa efterrätten, vilket ofta beror på att vi redan är för mätta för att äta något mer :) Men vi väljer att hellre äta förrätt än efterrätt i alla fall.


Supergod Scampi Bruchetta på Oliven
På mitt kundkort står det att jag var på Bead Place den 28 januari 2011. Det är nästan ett år sedan. För något år sen var jag där en gång i månaden. Minst. Sedan för ungefär ett år sedan sa det stopp. Har inte pysslat sedan dess.

Förrän nu.

Jag var där idag och köpte pärlor och tillbehör för nästan 300 kronor. Och nu har jag suttit med det i nästan en timme och det är både kul och avslappnande! Hade nästan glömt det. Här får ni i alla fall lite bilder på resultat osv:



Har haft halvdag idag i skolan idag. Jag älskar när vi har halvdagar. Tanken är väl egentligen att vi studenter ska ägna de "lediga" timmarna åt att studera, men många gör nog inte det. Jag gör inte det. Jag tar istället vara min "lediga" tid och gör något mer meningsfullt, som att se det nya Gossip Girl-avsnittet till exempel.


På väg till skolan
I lördags kom vintern till staden där jag bor. Nästan en hel vinter har vi "klarat" oss undan snön och har haft plusgrader och en väldigt mild vinter. I lördags kom det över en decimeter på en och samma dag. Till en början var jag inte särskilt förtjust, men när jag gick hem från jobbet valde jag att gå där det inte plogat och i den stunden insåg jag att jag tyckte nog att det var ganska kul med lite snö ändå.

Redan i lördags så frågade min vän och kusin, Martina, mig om vi skulle ut och åka pulka men jag lovade henne att "om snön är kvar på måndagkväll, då åker vi", "Ha! Då kommer den inte ligga kvar såklart", svarade hon. Men glad var hon igår i alla fall, för snön låg kvar och jag höll mitt löfte. Vi var ensamma i backen med en stjärtlapp och ett tefat och hade det ganska roligt.



Innan stjärtlappsåkning i backen
Nu är jag färdig med nagelmåleriet och längre ner finner ni en bild på resultatet! Jag är rätt så nöjd för att det är första gången jag provar på något sånt här och trots att jag inte har någon pensel (målade linjerna med tandpetare).

Just nu har jag dessutom väldigt kortare naglar och resultatet blir alltid finare och roligare att arbeta med om naglarna är lite längre! Stay tuned.
Amerika-inspirerande naglar


Dessa nagellack har jag använt till detta:
H&M: Blue My Mind, Trind: Nail Brightener, Isadora: 643 Chelsea Red,
Isadora: 650 Plain White och H&M: Confetti Kisses.
Skall försöka mig på en ny och lite klurig nageldesign! Om det blir bra slänger jag upp en bild lite senare eller imorgon. Wish me luck!


Ska försöka mig på en design som är något klurigare än
denna som jag gjorde den 8 november förra året.
Idag för två år sedan var jag ungefär 21 år och 7 månader, jag flyttade in i min allra första egna lägenhet, jag hade brunt hår, hade inte lika många nagellack som nu och hade inte riktigt lika många skor heller. Jag hade aldrig bott ensam och ett av mina stora intressen var att spela The Sims. Jag hade inte åldern inne för att komma in på Grand och jag hade jobbat på Hemmakväll i två år och gått på Högskolan i ett och ett halvt. Jag hade inga katter men två guldfiskar och min favoritfärg var rosa.

Idag för två år sedan blev vi ett par, du&jag.

På två år har vi hunnit mycket. Vi har bestämt oss för att flytta till Stockholm för att sedan bestämma att vi ska stanna kvar i Borås, vi har flyttat ihop och vi har skaffat oss två katter. Och den 26 augusti 2011 förlovade vi oss. Nu har vi hela livet på oss att göra resten! Älskar dig. 

Jag och Max för ungefär två år sedan
Hej vänner!

Vår butik blev idag godkänd på butiksinspektionen och femhundra kilo sten lyftes från mina axlar. Skönt! Nu är det nya tag som gäller och det är skönt.

Eftersom butiken blev godkänd kan jag därmed slappna av så ikväll lagar jag och Max ugnsstekt falukorv med potatismos, vår favvo!

Nu har ni tröttnat på bilderna från mitt kök va?

Helgen har varit kaos. Vår butik har inspektion på måndag vilket innebär att vi har fått slita som djur i helgen för att hinna med allt som skall göras. Plus att barnbidraget har kommit och vi har dragit igång den stora vinterrean. Jobbade över en och en halv timme igår och en halvtimme idag. Nu blev jag nyss klar med plugg inför morgondagen och nu ska jag soova! Ska bli skönt.

Vad har mer hänt sen sist? I fredags var jag och åt sushilunch med hela (nåja, nästan hela) gänget från högskolan. Väldigt trevligt och väldigt längesen sen sist! Vi åt och åt och åt och planerade festligheter ihop. Kul!

Nu är jag så trött att ögonen går i kors, godnatt!

Det är foton tagna med iPhone, men tycker ändå de blev bra och visar några av mina favoritsaker i köket.

Pastahylla på väggen


Tårtfat


Längst upp på kryddhyllan finner vi fina saker

jag har ärvt och fått av mina föräldrar


På kylskåpet finns blandade foton på mig och Max men även på Max,

hans bror och deras gemensamma brorson.


Har äntligen parkerat i soffan!

Var i skolan under förmiddagen, men hoppade sista föreläsningen för att gå på stan med Thess, kände att det var mer givande, hehe. Sedan var det dags för jobb och efter fem timmar på jobbet, en regnig promenad hem och middag bestående av lax och potatis halvligger jag nu i soffan och har precis satt på en film - Midnatt i Paris.

Har tänt mitt nya favoritljus, Yankee Candle Creamy Caramel, ska släcka lampan och krypa ner under filten Max köpte till mig häromdagen. Mys!

Vårt nyaste Yankee Candle som doftar fantastiskt

Lite mer av det som inhandlades igår. En blå skjorta och en vit t-shirt från H&M.

Har fullt upp dessa dagar. I söndags sov jag som sagt till fram på eftermiddagen och sedan var jag och min mamma på IKEA, igår jobbade jag och idag har jag både varit i skolan och jobbat. Tufft! Mellan skolan och jobbet idag var jag en snabbis inne på Scorett och fyndade ett par skor jag har vilat ögonen på i över ett år. Lycka!

Var även inne en snabbis i ett gäng andra affärer också. En skjorta, ett nagellack, en t-shirt, ett armband, pennor, ett halsband, två krukor och en badrumsmatta fick även följa med mig hem, dock fångades de inte på bild.



Upp över öronen förälskade i mina nya skor

Att man vaknar klockan två på eftermiddagen bör väl
vara ett bevis på att gårdagen var väldigt kul?
Hej vänner!

Idag är det lördag, så skönt. Idag har jag bara varit nere på stan en sväng och inhandlat dryck inför ikväll. Kände mig extra snäll så en vinflaska till mamma fick följa med hem också.

Det ska bli så kul ikväll, vi är tre par + några till som ska festa ihop för att sedan gå ut. Det ska bli roligt av flera olika anledningar men främst för att jag ska gå ut med Max (det händer nästan aldrig) och att jag ska gå ut med min syster (för att hon är så rolig att festa med!). Dagen till ära har jag nyfärgat hår vilket även syns på bilden nedanför. Den andra bilden visar de två halsbanden jag köpte häromdagen och den tredje visar vilket fint väder det har varit nu två dagar i rad. Idag mår jag bra!

Nyfärgat hår, nya halsband och fint väder.
Mycket mer krävs inte för att jag ska känna mig extra glad.
Igår var jag förbi H&M en sväng och köpte två halsband och två nya nagellack.


De två jag köpte är Isadora färg 728 Black Galaxy och H&Ms egna märke färg No Mambo Jambo. Det svarta provade jag igår, och det var verkligen som en svart galax! Jag gillar när det är glittrigt. Imorgon ska jag dock gå ut och vill ha lite mer färg på naglarna, och då passar det nya gröna bra.
Igårkväll var våra två vänner Jesper och Johan på besök hemma hos oss. Vi åt supergod tacos och spelade Alfapet. Även om jag är fast i Wordfeudträsket har jag faktiskt aldrig spelat Alfapet, så jag och Max spelade i lag mot Johan och Jesper och det var riktigt roligt. Vi fick låna min mammas spel, så jag och Max kommer nog ta oss ett par spelvändor på det. Vi brukar faktiskt spela spel tillsammans, jag och Maxen. Det brukar antingen vara olika slags kortspel eller yatzy, och nu har vi ytterliggare ett spel att försöka slå varandra på.

Ligger helt utslagen i soffan.

Jag har jobbat hela dagen och det har varit fruktansvärt mycket att göra, och allt på samma gång. Och för att det inte var nog med att det kom ett halvt ton lösgodis och en hel pall med film, så satte vår REA igång idag och det ramlade ner skyltar utanför från butiken ovanför vår. Rakt ner på marken, precis utanför vår entré och gick i tusen bitar. Tur att det inte var någon som gick där precis då, det har inte varit särskilt kul.

Efter jobbet gick jag och tröstshoppade två nagellack och två halsband på H&M innan jag mötte upp Max för lite handling. Ikväll kommer två killkompisar över på tacos och Alfapet-kväll! Ska bli mysigt.

Såhär såg det ut utanför jobbet på julafton.
Idag var det lite mer bilar på parkeringen.
Jag har nu i ett par månader använt mig av den nya Facebook-designen, timeline. Jag gillar den mycket! Det är jätteroligt (och lätt) att kunna gå tillbaka i "arkivet" och se vad som hände på min wall i exempelvis juni 2007. Vem jag blev vän med då, vilka som skrev i min logg och vad jag la upp för bilder. Roligt! Ungefär som när man kollar i arkivet på en blogg, man får en liten påminnelse av hur livet såg ut just då. Så är det kanske bara för mig, som är och har alltid varit väldigt aktiv på Facebook, men kul är det i alla fall.

Dock blir det säkert som varje gång Facebook byter design, att mer än hälften av de på vännerlistan uppdaterar sin status om att "den nya designen är skit". Underhållande nog är det samma människor varje gång.



När jag kikade vad som hände på min Facebook i september 2009 fann jag det här
Hemma hos oss bor det även två katter, Charlie och Molly heter de. De är varandras motsatser. Molly är skogstokig, gör allt hon inte får och tror att allt är en lek. Charlie är lugnet själv, gillar mest att observera och springer väldigt sällan utan lunkar mest omkring.

Ingen av dem har blivit ett år än, vilket betyder att ingen av dem har någonsin sett snö. Så när den första snön hade lagt sig här häromdagen valde jag att låta Molly gå ut och känna på den. Till en början var det lite spännande men efter sisådär 30 sekunder var det inte alls roligt längre och tydligen väldigt kallt om de små tassarna för dem värmde hon gärna under min tröja när vi kommit in. Myskatten.

Molly känner på snön
Min Max är en riktig foto-tok.

Han har redan en systemkamera, Canon-vad-den-nu-heter som han använder flitigt men i julkapp i år fick han en gammal polaroidkamera av mig och av sin pappa fick han två äldre analoga kameror. Polaroidkameran fungerar, men vi hittar ingen film till den och de andra två fungerar och är redan testkörda, med film och allt! Dock tror jag att de ska fungera mest som prydnad, för de är verkligen fina tycker vi.

I somras när han fyllde år fick han en engångskamera av mina kusiner som gick varm här hemma under födelsedagsfesten. Förra veckan var vi och framkallade filmen som satt där i, och tittade igenom bilderna och längtade till sommaren.

Polaroidkameran han fick av mig


Två äldre analoga kameror


Bild på oss två tagen med engångskameran
han fick i födelsedagspresent i somras
Efter lunchen idag gick jag, Max och Sofia en sväng på stan.

Väl inne i en affär hittade vi en sådan där klocka där man fäster siffrorna och pekarna löst på väggen. Jag har länge velat ha en sådan, men har alltid tvekat i sista sekund för jag har fått för mig att de är väldigt kluriga att få upp på väggen. Men vi köpte den ändå. Och tänka sig, det var inte alls svårt att sätta dem rätt och rakt, så länge vi var två och hade ett måttband till hjälp!



Vår nya klocka
Det var flera veckor sedan sen jag verkligen var "ledig".

Jag har jobbat jättemycket över jul och nyår kombinerat med att jag har skrivit uppsats. Det har inte varit mycket fritid, förutom den jag har tagit mig för att kunna fira just jul och nyår.

I fredags lämnades uppsatsen in och i måndags hade vi opponering på dem. Jag blev godkänd! Det har jag firat med att ligga hemma i soffan i två dagar och inte göra någonting alls överhuvudtaget. Dels för att jag inte kan komma ihåg när det hände sist och dels för att min kropp kände ett starkt behov av vila och att bara vara.

Nu börjar jag dock bli rastlös, så idag bjuder Max mig på lunch i stan och senare ska jag träffa Sofia för en promenad och därefter ska jag hem till mamma ikväll och hjälpa henne att sätta ihop IKEA-möbler och äta pizza. Bra dag!


Såhär har mina dagar sett ut de senaste veckorna



Och jag har sett ut såhär
Min förra blogg startade jag i februari 2007. Det är snart fem år sedan.

När jag startade den var jag tillsammans med min high school-sweetheart kan man väl kalla det. Den fanns med när vi gjorde slut och när jag föll för ännu en kille. Den har varit med om alla mina partykvällar med mina fina tjejer, myskvällar, filmkvällar you-name-it. I bloggen står det om när jag kom in på högskolan, om när jag jobbade på VSP, Newhouse, Volvo, lagret på H&M, som telefonförsäljare och när jag tog studenten och när jag gick på studentbal. I bloggen skrev jag även när jag började jobba på Hemmakväll. I bloggen kan jag också läsa om min första dag på högskolan, min sista dag på gymnasiet, min första dag som sambo, om min första dag jag bodde ensam i hela mitt liv och om min sista dag som tonåring. Det står även med när jag för första gången flög flygplan ensam och det finns inlägg i den som jag skrivit när jag varit glad, full, ledsen, nykter, olycklig, rädd och oförstående. Det står också om semestrar. Monte Negro, Bosnien, Norge, Norrland, Varberg, London, Grekland, Stockholm.

En hel del minnen samlade på en blogg. Det är alltså därför jag vill därifrån. En ny, fräsch start med framtiden i fokus. Från och med nu blickar vi framåt, även om vi slänger några nostalgiska ögonkast i backspegeln ibland.

För flera månader sedan satte jag och Max upp en tavellist ovanför datorn i vardagsrummet. Strax därefter köpte vi ramar som vi placerade på tavellistan. Planen var sedan att framkalla bilder att sätta i.

Det blev aldrig gjort.

I flera månader hade vi alltså uppe fyra ramar utan bild och till slut vande vi oss vid det och glömde av att framkalla foton. Tills nu. Häromdagen fick vi äntligen tummen ur och beställde foton från Crimson. Och såhär fint blev det!


Från vänster:
Foto på Elin, jag & Felix, foto på Max brorson Axel, foto på mig och Max och sista fotot föreställer mig och Max och några människor som vi gillar väldigt mycket 
Här nedan följer tjejerna jag för det mesta spenderar min vardag ifrån. Vi åker på äventyr tillsammans, festar, berättar hemligheter, fikar, tränar, shoppar, äter middagar, kollar på film, går på promenader och kan ha timlånga samtal om ingenting.

Frida. Fideli, Fritzon.

Min äldsta och bästa vän som växte upp på samma gata som jag. När något är roligt, sorgligt, knepigt, tokigt eller bara helt vanligt är det henne jag ringer och berättar det för. Hon delar även mitt intresse för TV-serier vilket resulterar i långa samtal och diskussioner om bland annat vem som är snyggast i Gossip Girl. Bilden är tagen på en torsdagskväll sommaren 2011.

Sofia.

Jag och Sofia lärde känna varandra i samma veva som jag lärde känna Max. Vi började plugga på högskolan tillsammans och hon har kommit att bli en av mina absolut närmaste. Att hon kommer suveränt bra överens med Max och min familj gör inte saken sämre! Bilden här tagen hemma hos min syster på nyårsafton 2011-2012.

Malvina.

Min bästiz som bor i London. Vi har känt varandra sedan i åttan och innan flytten till London satt vi nästan ihop, vi gjorde allt tillsammans och det var vi två mot världen. Jämt. Bilden är tagen i London, sommaren 2011.

Martina.

Min kusin, min bästa vän. Tjejen som känner mig bättre än någon annan. Tjejen jag kan berätta allt för utan att känna mig konstig och hon som alltid ger kloka råd och är roligast i världen. Bilden är tagen på Rix FM-festivalen i Göteborg 2011.
Ja, Max heter han.

Killen som får mitt hjärta att hoppa över inte bara ett, utan några slag. Killen som jag vill ha en framtid med. Killen som gör mig sådär extra lycklig en tidig måndagmorgon. Och alla andra morgonar också för den delen. Det är Max.
Vi träffades hösten 2009 och har sedan dess varit ganska oskiljaktiga. Den 23 januari 2011 flyttade vi ihop och i mars samma år skaffade vi vår första katt, Charlie. I höstas blev jag även tillfrågad om jag ville förlova mig, och självklart sa jag ja.

Max har även presenterat mig för en av de bästa städerna jag vet - Stockholm. Han är därifrån och flyttade hit till Borås för att plugga. Med jämna mellanrum åker vi upp till Stockholm, och staden gör mig lika lycklig varje gång 


Nyårsafton 11-12


Nyårsafton 09-10


Sommar 2010


Våren 2010


Hösten 2011
Min familj.

Min familj består av en mamma, en pappa, en storasyster och en lillebror.
Mina föräldrar skiljdes när jag var ungefär sex år. Vi bodde i ett radhusområde och pappa flyttade in i ett annat hus på samma gata. Så där bodde vi alltså, jag och mina syskon med skilda föräldrar på samma gata. Och det funkade perfekt! Mamma och pappa har alltid kommer överens, trots skilsmässa. Så bra att de fortsatte att vara vänner och är bra vänner än idag.
Min syster heter Rebecca och är mer än en syster för mig, hon är även en av mina bästa vänner. Hon är fem år äldre än mig och bor i vårt barndomsområde tillsammans med sin kille och deras två barn, mina ögonstenar, Elin och Felix.

Lillebror heter Simon och är bara ett år yngre än mig. Vi har alltid stått varandra nära på grund av ålder, vi tog studenten tillsammans och har även jobbat ihop. Dock gled vi ifrån varandra lite när vi båda flyttat hemifrån, men så blir det för de flesta antar jag.

Här kommer lite bilder på min underbara, men tokiga familj!

Från nyårsafton 11-12
Min vän Sofia, Becca, jag, Max och ovanför ser vi Elin, Micke och Felix

Här har ni hela gänget på Kreta 2011!
Micke, mamma, Becca, pappa och Simon och framför står Elin och Felix

Jag och lillebror, sommar 2011

Jag och mina godingar Elin & Felix
Hej

Det här är alltså min nya blogg. Min förra, anxious, skapade jag för fem år sedan. Även om den bloggen alltid kommer att finnas kvar kommer jag nu att skriva på den här. Ni som är "trogna" läsare höjer säkert på ögonbrynen en aning. "Skriva på den här? Du har ju inte skrivit på ett halvår på den förra bloggen!". Nej, jag vet. Förhoppningsvis ska jag bli bättre. Förr älskade jag att blogga, men någon gång för cirka tre år sedan fick jag skrivkramp, och efter det har det väl varit två inlägg i halvåret ungefär. Men min förhoppning är alltså att det ska bli i alla fall lite oftare.

För att jag skall komma igång med bloggandet tänkte jag, efter detta inlägg, presentera vissa saker som är viktiga för mig som t.ex. familj, vänner, pojkvän Max, särskilda intressen osv. Kika in om en stund!

Ligger helt utslagen i soffan.

Jag har jobbat hela dagen och det har varit fruktansvärt mycket att göra, och allt på samma gång. Och för att det inte var nog med att det kom ett halvt ton lösgodis och en hel pall med film, så satte vår REA igång idag och det ramlade ner skyltar utanför från butiken ovanför vår. Rakt ner på marken, precis utanför vår entré och gick i tusen bitar. Tur att det inte var någon som gick där precis då, det har inte varit särskilt kul.

Efter jobbet gick jag och tröstshoppade två nagellack och två halsband på H&M innan jag mötte upp Max för lite handling. Ikväll kommer två killkompisar över på tacos och Alfapet-kväll! Ska bli mysigt.

Såhär såg det ut utanför jobbet på julafton.
Idag var det lite mer bilar på parkeringen.